Verkeersplein Amsterdam zoekt hulp!

In het voorjaar leggen de leerlingen uit groep 8 het praktisch verkeersexamen af en verkennen zij op de fiets de route naar hun toekomstige middelbare school in Amsterdam. Hierbij hebben wij hulp nodig.

Help mee bij het fietsen naar de middelbare school : Op Weg naar het VO!

In mei en juni fietsen leerlingen uit groep 8 de route naar hun middelbare school. Dit gebeurt in groepjes van vier kinderen onder begeleiding van een ouder, leerkracht en/of begeleider van Verkeersplein Amsterdam. De route wordt in de klas voorbereid en het fietsen vindt plaats op een ochtend tussen 9:00 uur en 12.00 uur. Als begeleider bij dit project fietst u minimaal één keer met een groepje mee .

Help mee bij het Praktisch Verkeersexamen in Amsterdam

In maart t/m juni 2023 doen weer vele leerlingen van groep 7 of 8 van basisscholen in Amsterdam fietsexamen op één van de zes examenparcoursen. De leerlingen fietsen een uitgezette route door de stad en worden bij verschillende controleposten beoordeeld op hun deelname aan het verkeer.  Als begeleider van dit project helpt u één of meer dagen samen met ouders op één van de controleposten langs een route. Een examendag duurt van 8:30 uur tot ongeveer 14:00 uur.

Vergoeding

Verkeersplein Amsterdam vergoed €10.- per activiteit. Wanneer u meer dan 5 keer meehelpt ontvangt u een extra attentie. Wanneer u een nieuwe begeleider voor Verkeersplein Amsterdam werft, dan ontvangt u €10.- extra. Als afsluiter van het schooljaar organiseren we jaarlijks een borrel voor alle begeleiders.   

Word ook begeleider en meld u aan!

Bent u 18 jaar of ouder en lijkt het u leuk om ons team te komen versterken? Meld u dan aan via het contactformulier of stuur een bericht aan Kamiel Koops via: kamiel.koops@verkeerspleinamsterdam.nl

Informatie

Bent u 18 jaar of ouder en lijkt het u leuk om het team van Verkeersplein Amsterdam te komen versterken? Meld u dan aan via het contactformulier 

of stuur een bericht aan Kamiel Koops via

Kamiel.koops@verkeerspleinamsterdam.nl