Aanmelden Theoretisch Verkeersexamen september t/m november 2020

Beste leerkracht/ coördinator,

Via dit aanmeldformulier meld je de huidige leerlingen van groep 7 van het schooljaar 2019-2020 aan voor het inhalen van het Theoretisch Verkeersexamen in de periode september t/m november 2020. Deze leerlingen doen dus examen in groep 8. Je kiest hieronder zelf een examendag uit in de periode september t/m november 2020.

Let op: dit is géén aanmelding voor de leerlingen groep 7 van het níeuwe schooljaar 2020-2021. De nieuwe groepen 7 zullen zoals gewoonlijk examen doen op een dag naar keuze in de periode januari t/m juni 2021. De aanmelding daarvoor zal begin van het nieuwe schooljaar geopend worden.

Indien leerlingen van de huidige groep 7, dan groep 8, in de periode september t/m november 2020 níet slagen voor het Theoretisch Verkeersexamen, dan kunnen zij het examen herkansen tegelijk met de nieuwe groep(en) 7 in de periode januari t/m juni 2021. Zij kunnen daar dan later nog voor worden aangemeld.

Gegevens aanmeldingDetails

Contactgegevens


Datum

In onderstaande kalender kies je de dag waarop het Theoretisch Verkeersexamen afgenomen wordt. Het examen vindt in de ochtend plaats (vanaf 9:00 uur tot uiterlijk de middagpauze). Houd rekening met de vakanties en vrije dagen van school. De blauwe dagen zijn alle beschikbare dagen waarop het examen afgenomen kan worden. Klik op een blauwe dag om aan te geven dat op die dag het examen afgenomen moet worden. De dag zal daarna groen kleuren. Om de dag te wijzigen, klik op een andere dag, deze zal dan groen kleuren.


Afronden

Vergeet niet hieronder op ‘Aanmelding versturen’ te klikken. Dit formulier wordt alleen verzonden indien alle velden correct zijn ingevuld. Indien na het klikken een nieuw scherm verschijnt met de melding ‘Bedankt voor je aanmelding’, dan is de aanmelding ingediend. Indien deze melding niet verschijnt, dan zijn nog niet alle velden van dit formulier ingevuld. Bij de velden die niet zijn ingevuld staat dan een opmerking. Vul de velden in en klik opnieuw op ‘Aanmelding versturen’.

Na het versturen van dit formulier wordt er automatisch een bevestigingse-mail gestuurd naar het ingevulde e-mailadres. De bevestiging van aanmelding geeft een overzicht van de ingevulde gegevens en de gekozen datum voor het Theoretisch Verkeersexamen. Controleer deze gegevens, zet de datum in de schoolagenda en geef deze aan je collega's door. De contactpersoon ontvangt op een later moment per e-mail meer informatie over het examen.