Aanmelden Theoretisch Verkeersexamen 2021

Welkom op de aanmeldpagina van het Theoretisch Verkeersexamen 2021. Dit examen vindt plaats op een datum naar keuze in de periode januari t/m juni 2021. Vriendelijk verzoek om onderstaande informatie goed door te lezen, alvorens het formulier in te vullen.

 • Scholen waarvan de huidige leerlingen van groep 8 het Theoretisch Verkeersexamen afgelopen schooljaar hebben gemist i.v.m. het Coronavirus, kunnen dit examen inhalen in de periode september t/m november 2020. Mochten de leerlingen van groep 8 nog niet hiervoor zijn aangemeld, doe dit dan z.s.m. via het andere aanmeldformulier ‘Aanmelden sept-nov 2020. Indien leerlingen van groep 8 in september –november 2020 niet slagen, dan kunnen zij het examen herkansen tijdens het examen voor groep 7. Zij kunnen hier later nog voor worden aangemeld.
 • Scholen die afgelopen schooljaar wél hebben deelgenomen aan het Theoretisch Verkeersexamen, kunnen via dit aanmeldformulier de nieuwe groepen 7 aanmelden, alsmede de leerlingen van groep 8 die het examen afgelopen schooljaar niet gehaald of gemist hebben. Controleer of, en zo ja, hoeveel leerlingen van groep 8 het Theoretisch Verkeersexamen moeten inhalen of herkansen alvorens aan te melden.
 • Scholen die ieder jaar met groep 8 deelnemen aan het Theoretisch Verkeersexamen, melden zich voor dit schooljaar eveneens aan via dit aanmeldformulier.
 • Indien uw school ook deelneemt aan het Praktisch Verkeersexamen, controleer dan eerst het examenparcours en de week waarin het Praktisch Verkeersexamen van uw school plaatsvindt en plan het Theoretisch Verkeersexamen op een datum ruim vóór het Praktisch Verkeersexamen. Leerlingen dienen namelijk geslaagd te zijn voor het Theoretisch Verkeersexamen om deel te kunnen nemen aan het Praktisch Verkeersexamen.
 • Het examenparcours waarop elke school is ingedeeld staat vermeld op het aanmeldingsformulier van het Praktisch Verkeersexamen. De data waarop de examens per parcours plaatsvinden staan ook op onze website vermeld (onderaan de pagina).

  Gegevens aanmelding  Details

  Contactgegevens

  Het is belangrijk dat de informatie over het examen en de planning bij de juiste persoon binnen uw school terecht komt. Daarom verzoeken we u vriendelijk hieronder de gegevens van de verantwoordelijke contactpersoon of leerkracht in te voeren.

  Schooltijden

  Vul hieronder alleen de tijd in dat de school begint (bijv. 08:30) en uitgaat (bijv. 14:30), de pauze(s) hoeft u niet te vermelden.

  DagAanvangUit
  Maandag
  Dinsdag
  Woensdag
  Donderdag
  Vrijdag

  Datum

  In onderstaande kalender kiest u de dag waarop het Theoretisch Verkeersexamen afgenomen wordt. Het examen vindt in de ochtend plaats (vanaf 9:00 uur tot uiterlijk de middagpauze). Houdt u rekening met de vakanties en vrije dagen van uw school en, indien van toepassing, de periode dat het Praktisch Verkeersexamen van uw school plaatsvindt. De blauwe dagen zijn alle beschikbare dagen waarop het examen afgenomen kan worden. Klik op een blauwe dag om aan te geven dat op die dag het examen afgenomen moet worden. De dag zal daarna groen kleuren.


  Afronden

  Nadat u deze aanmelding verstuurt wordt er automatisch een bevestigingsemail gestuurd naar het ingevulde e-mailadres met een overzicht van de ingevulde gegevens en de gekozen datum waarop het Theoretisch Verkeersexamen plaats zal vinden. Controleert u deze gegevens, zet de datum in de schoolagenda en geef deze aan uw collega's door. De contactpersoon ontvangt op een later moment per e-mail meer informatie over het examen.

  De theorieboekjes en poster(s) met verkeersborden worden in november toegestuurd naar uw school.

  Indien de adresgegevens van uw school, de contactpersoon of contactgegevens wijzigen, geeft u dit dan z.s.m. door.