Aanmelden Praktisch Verkeersexamen 2024

Welkom op de aanmeldpagina van het Praktisch Verkeersexamen. U meldt zich in één keer aan voor álle groepen van uw school die willen deelnemen.

  • Zijn er nog leerlingen die het Theoretisch Verkeersexamen (TVE) moeten herkansen of inhalen? Zo ja, zorg er dan voor dat de leerkracht/contactpersoon die zich aanmeldt voor het TVE, óók de leerling(en) die moet(en) herkansen aanmeldt, én de datum van het TVE inplant vóórdat het Praktisch Verkeersexamen (PVE) plaatsvindt. Leerlingen dienen geslaagd te zijn voor het TVE om deel te kunnen nemen aan het PVE. De data van de verschillende examenparcoursen vindt u op onze website.
  • Let op bij uw aanmelding dat u niet plant op een studiedag/ schooluitje etc...
  • Wijzigingen mbt het rooster kunnen maximaal 3 weken voor de geplande datum veranderd worden.
  • Mocht uw leerling(en) het oefenparcours vooraf aan het praktisch verkeersexamen niet halen, dan kan hij/zij niet starten met het praktijkexamen. Zij kunnen wel meedoen met de herkansing van het Praktijkexamen op 5 juni 2024.
  • Leerlingen dienen geslaagd te zijn voor het Theoretisch Verkeersexamen om deel te kunnen nemen aan het Praktisch Verkeersexamen. Het examenparcours waarop uw school is ingedeeld staat hieronder vermeld. De data van de verschillende examenparcoursen vindt u op onze website (onderaan de pagina).

Gegevens aanmelding


Contactgegevens

Het is belangrijk dat alle informatie over het examen en de planning bij de juiste persoon binnen uw school terecht komt. Daarom verzoeken we u vriendelijk de gegevens van de verantwoordelijke contactpersoon/ leerkracht in te voeren.

Schooltijden

Vul hieronder alleen de tijd in dat de school begint (bijv. 08:30) en uitgaat (bijv. 14:30), de pauze(s) hoeft u niet te vermelden.

DagAanvangUit
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag

Zo ja, dan verzoeken we de directie van uw school om de Verklaring deelname Praktisch Verkeersexamen te ondertekenen en retourneren aan Verkeersplein Amsterdam (zie de link na het versturen van dit aanmeldformulier)

Data

In onderstaande kalender ziet u op welke dagen het examen op dit parcours wordt afgenomen. Dit zijn de groene dagen. U kunt maximaal één dag aangeven die u NIET uitkomt. Klik op een groene dag om aan te geven dat op die dag het examen niet afgenomen kan worden. De dag zal daarna rood kleuren. Klik nogmaals om de dag weer beschikbaar en dus groen te markeren. Wij doen er alles aan om bij de planning rekening te houden met deze voorkeur. Wij kunnen dit echter niet garanderen. Het is helaas niet mogelijk om een voorkeursdatum op te geven. De definitieve datum en tijd waarop uw school examen zal doen ontvangt u op een later moment.

Zijn géén van deze dagen mogelijk voor u, dan kan uw school mogelijk deelnemen op een ander examenparcours, neemt u dan contact op met ons via verkeersexamen@verkeerspleinamsterdam.nl.

Let op bij uw aanmelding dat u niet plant op een studiedag/ schooluitje etc...


Afronden

Nadat u deze aanmelding verstuurt wordt er automatisch een bevestigingsemail gestuurd naar het ingevulde e-mailadres met de door u ingevulde gegevens. Wilt u deze gegevens controleren? Indien u geen e-mail heeft ontvangen, controleert u dan uw SPAM-box.

De precieze dag en tijd waarop het Praktisch Verkeersexamen van uw school plaats zal vinden en meer informatie over het examen ontvangt de contactpersoon op een later moment. Houd u tot die tijd de periode waarin het examen plaatsvindt vrij en geef deze data door aan uw collega’s.

Indien de adresgegevens van uw school, de contactpersoon of contactgegevens wijzigen, geeft u dit dan z.s.m. door.