Uitstel van activiteiten ivm Corona virus

2020-04-06

Update activiteiten Verkeersplein Amsterdam

 

In verband met de situatie omtrent het Corona-virus geven wij een update over de activiteiten van Verkeersplein Amsterdam. De overheid en het RIVM hebben aangegeven dat scholen per direct gesloten dienen te blijven tot en met maandag 28 april 2020. Dit betekent dat Verkeerplein Amsterdam haar activiteiten op de scholen ook tot na de meivakantie staakt. 

De projectleiders van de verschillende projecten zullen de aankomende weken in kaart brengen wat de mogelijkheden zijn van het herplannen van de activiteiten, voor zover dit mogelijk is. Zij zullen dan contact met u opnemen. Als u vragen heeft over een project bij u op school, dan verzoek ik u contact op te nemen met uw betreffende contactpersoon van Verkeersplein Amsterdam.

Daarnaast bekijken wij momenteel de mogelijkheden om onze verkeerseducatie op een digitale manier aan te bieden. Hierover hoort u binnenkort meer. Als uw school kinderen opvangt, en u wilt verkeerseducatie inzetten, neem dan ook contact op met uw contactpersoon bij Verkeersplein om de mogelijkheden te bespreken.


Mochten er verdere veranderingen optreden, dan brengen we u hier uiteraard zo spoedig mogelijk van op de hoogte